Reviews

“Puur heeft een toegankelijke benadering op een gelijk level. Wij kregen het gevoel dat je alles kan en mag zeggen, ook als het andere onderwerpen zijn die relevant waren op dat moment. Ze kunnen goed de gevoelens raken en daar woorden aan geven. Wij hebben het ervaren als een positieve coach met veel natuurlijke kennis.”
Anoniem

“Puur is van enorme betekenis geweest in een hele moeilijke periode voor mijn dochter. Maar ook voor mij toen ik haar zelf niet verder kon helpen. Met de betrokken en professionele hulp heeft ze flinke stappen gezet. Een groot DANKJEWEL voor alles.
We dragen Puur kindercoach een warm hart toe”
Moeder en dochter

“Meteen een vertrouwd gevoel bij Puur. Ze gingen via ons met onze zoon aan de slag. Deze methode werkte heel goed bij ons. Wat we zo prettig vonden was dat Puur geen oordeel heeft, maar alles zonder oordeel observeert en verteld. Vanuit daar gingen we samen kijken hoe we onze zoon het beste konden helpen.
Nu gaat het goed. Maar op het moment dat we weer even vast zitten hoeven we maar te bellen en plannen we een telefonische afspraak, is dat niet voldoende mogen we langs komen.
Veel expertise en kunde in huis.
Familie Sonnemans

“Onze zoon zat niet lekker in zijn vel, hij was heel vaak boos en kon ook heel lang boos blijven. Samen met Puur hebben we een traject doorlopen, waarbij hij veel kennis en inzicht heeft gekregen in zijn boosheid en gedrag. Na het afsluiten van het traject had hij genoeg handvatten om alleen verder te kunnen. Wij als ouders hebben ook inzicht gekregen in het doen en denken van hem, waardoor er diverse stukjes op hun plaats zijn gevallen en we meer begrip hebben voor zijn gedrag. Hierna is onze zoon nog maar zelden zo boos als toen en stapt hij er veel sneller overheen. Het is voor erg fijn te weten dat we altijd terug kunnen vallen op Puur.
We zijn dan ook super tevreden over Puur kindercoach!”
Familie Niesen

“Onze zoon voelde zich al snel op zijn gemak. Puur geeft een duidelijke uitleg en ze hebben een rustige benadering. Wij vonden het goed en leerzaam. We hebben fijn samengewerkt.”
Familie Kurstjens